Contact

Contact bij overlijden

Als u bij een overlijden belt met Pelgröm Uitvaarten, maken we met u een afspraak over de verzorging van de overledene, de opbaring en het regelen van de uitvaart.
Een opbaring en/of een condoleance kan zowel bij uitvaartcentrum ‘de Stilte’, bij mensen thuis, als bij een ander uitvaartcentrum.

Een voorgesprek

Een voorgesprek kan plaatsvinden als duidelijk is geworden dat iemand niet meer lang te leven heeft. Maar ook wanneer u alvast helderheid wilt hebben over de gang van zaken bij overlijden. Hoe kan aan uw wensen voldaan worden?  Wat zijn de mogelijkheden bij een uitvaart? Wat zijn de kosten en hoe werkt het als u een uitvaartverzekering hebt?
Het op een rijtje zetten van zaken geeft vaak een gevoel van rust.

Uitvaartcentrum ‘de Stilte’

Als u uitvaartcentrum ‘de Stilte’ bezoekt, kunt u zien wat de mogelijkheden zijn voor het opbaren van een overledene, hoe condoleances gehouden kunnen worden, hoe de familiekamer gebruikt kan worden en u kunt de prachtige ligging van het gebouw bewonderen. U zult zien dat het uitvaartcentrum groter is, dan het van buiten misschien lijkt. U kunt het sfeervolle karakter van het centrum ervaren en u kunt zien welke mogelijkheden er zijn ook voor grotere groepen. U zult merken dat er veel ruimte geboden wordt voor een persoonlijke invulling van een afscheid, temeer omdat de naasten bij een opbaring een eigen sleutel van het centrum krijgen.


U kunt ons met dit formulier een bericht sturen, maar u kunt ook het e-mailadres onder aan de pagina gebruiken.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Pelgröm Uitvaarten
Berkenoord 15
8172 AM Vaassen
Uitvaartcentrum ‘de Stilte’
Deventerstraat 91
8171 AD Vaassen
Telefoon: 0578-570317
Fax: 0578-570387
website: www.pelgromuitvaarten.nl
e–mail: info@pelgromuitvaarten.nl
K.v.K. nr. 08198236