Over ons

Met de naam ‘Pelgröm Uitvaarten’  met aandacht en respect, wordt aangeduid dat het om een onderneming gaat met een brede basis en een duidelijke visie. Wij werken vanuit liefde voor onze medemens en dragen zorg voor een waardig afscheid.

Wim PelgrömHilda Pelgröm
Voor de begeleiding bij een overlijden tot aan de uitvaart, krijgt u meestal te maken met Wim en / of Hilda Pelgröm.
De directe leiding van de onderneming is in handen van Hilda Pelgröm. Zij verzorgt de public relations en de werkzaamheden op verschillende gebieden die voor een uitvaartonderneming van belang zijn.

Gerda Habes
Daarnaast werken we samen met Gerda Habes.
Zij  is de eerst waarnemend uitvaartbegeleider voor Pelgröm Uitvaarten bij afwezigheid van Wim en Hilda. Zij heeft ruime ervaring  in het begeleiden van families bij een afscheid en zij werkt vanuit dezelfde visie.
EdithHester
Ook kunnen wij terug vallen op Hester Wolters-Mons en Edith Mulder-Bruins bij het begeleiden van families. Beide dames staan u met zorg, aandacht en respect bij, wanneer u te maken krijgt met het overlijden van uw dierbare.

Wim of Hilda Pelgröm zorgen bij waarneming van onze collega`s altijd nog voor aanvullende begeleiding (soms achteraf) en voor goede nazorg.
Door ervaring te bundelen en kennis te delen, wil Pelgröm Uitvaarten in de gemeente Epe en omgeving een uitvaartonderneming zijn, die zich blijvend onderscheidt.

Bewaren