Uitvaartcentrum ‘de Stilte’

Het uitvaartcentrum de Stilte heeft een geheel eigen sfeer waar de naasten een “thuisgevoel” kunnen ervaren.

De prachtige ligging van het gebouw, draagt ertoe bij dat de naasten rust en bezinning kunnen vinden. Het mooie monumentale pand wordt gebruikt voor opbaren en afscheid nemen. Afscheid nemen in besloten kring behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij kunnen kleine condoleances verzorgen, maar wij verzorgen ook geregeld condoleances voor meer dan 300 personen in `de Stilte`.
Wij verzorgen ook condoleances bij u thuis of op een andere gewenste locatie.

Er kunnen afscheidsdiensten in kleine kring tot ongeveer 35 personen plaats vinden.

Een eigen sleutel

De naasten krijgen een eigen sleutel van uitvaartcentrum ‘de Stilte’. U kunt vrij gebruik maken van de grote zaal, de opbaarkamer, de familiekamer en de keuken.
Bij een opbaring kunt u op uw eigen manier afscheid nemen.
Met een eigen sleutel hebt u de mogelijkheid om op elk gewenst tijdstip en zo lang u wilt in het centrum te zijn. U kunt de ruimte waar de overledene is opgebaard naar eigen goeddunken inrichten.

Gastvrouwen in ‘de Stilte’

Dankbaar zijn wij voor de aanvullende zorg en begeleiding van onze gastvrouwen in ‘de Stilte’. Naast hun baan helpen zij ons mee om de families tot dienst te zijn met betrokkenheid en zorgen zij voor goede koffie.
Gerda heeft een baan bij de thuiszorg in Vaassen en omgeving.
Heleen was vroeger onderwijzeres op de basisschool en heeft later gewerkt in het volwassenen onderwijs.
Irma is werkzaam als pijnconsulent op de afdeling chronische pijnbestrijding van het Deventer Ziekenhuis en heeft tevens acupunctuur praktijk `de Veluwe`.
Margreeth is al jarenlang een vertrouwd gezicht in Epe en Vaassen waar zij yogalessen verzorgt onder de naam Yoga Veluwe. Zij heeft o.a. gewerkt als coördinator in een inloophuis voor mensen met kanker.
Gastdames

Irma: “Het is prettig om, als nodig, deel uit te mogen maken van dit bedrijf. De zeer persoonlijke, warme aandacht van Wim en Hilda bij de uitvoering van hun werk maakt het uitvaartcentrum uniek. Als gastvrouw voel ik mij hierin thuis.”

Het adres van het uitvaartcentrum is:
Deventerstraat 91
8171 AD Vaassen

Bewaren